ΑΚΥΡΩΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Έχετε το δικαίωμα, εφόσον έχετε καταχωρήσει την παραγγελία σας και δεν σας έχει αποσταλεί ακόμα, να την ακυρώσετε για οποιοδήποτε λόγο αποστέλλοντας e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση shop@dimikhandmade.com

Επίσης έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την επιστροφή της αξίας τους, η οποία γίνεται με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού που θα μας υποδείξετε με αριθμό IBAN. Σε αυτή την περίπτωση, εφόσον προκύψουν έξοδα εμβάσματος, αυτά επιβαρύνουν εσάς.

Μόλις παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν και διαπιστώσουμε ότι βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση σας επιστρέφουμε εντός 14 ημερολογιακών ημερών ολόκληρο το ποσό που πληρώσατε, όπως αυτό αναγράφεται στην απόδειξη.

Ο πελάτης οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Παρέχεται δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ  επιστροφής εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής, η οποία αποδεικνύεται με την ημερομηνία παραλαβής η οποία αναγράφεται στο παραστατικό παραλαβής,  για οποιοδήποτε άλλο λόγο δεν μείνατε ευχαριστημένοι από το προϊόν σας. Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 15 εργάσιμων ημερών τότε το κατάστημα μας δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή για αντικατάσταση ή ακύρωση της συναλλαγής.

Ως ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.

Tα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται

  • χωρίς φθορές
  • να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη
  • μέσα στη συσκευασία τους συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος και όλων των συνοδευτικών εξαρτημάτων εάν υπάρχουν,
  • συνοδευόμενα από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Η επιστροφή και αντικατάσταση ενός προϊόντος είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • αποστείλετε μας e-mail στην διεύθυνση shop@dimikhandmade.com αιτιολογώντας τον λόγω της επιστροφής και αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων ή κάποιο άλλο προιόν
  • η επιστροφή πραγματοποιείται στη διεύθυνση που θα σας υποδείξουμε με e-mail
  • η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας
  • το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση
  • η επιστροφή γίνεται με την εταιρία courier center που συνεργαζόμαστε

Εάν το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του καταστήματος μας πουλήθηκαν προϊόντα ελαττωματικής ποιότητας, τότε αναλαμβάνουμε πλήρως το κόστος επιστροφής. Για την επιστροφή χρησιμοποιείται αποκλειστικά μεταφορική συνεργαζόμενη με την Δήμητρα Καλαφάτη και την οποία θα σας υποδείξουμε. Στην περίπτωση χρήσης άλλης μεταφορικής εταιρίας το κόστος επιβαρύνει τον αποστολέα.

Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με τους προαναφερόμενους (επιστροφή μη ελαττωματικών προϊόντων).
Στις περιπτώσεις που δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση, θα γίνεται επιστροφή χρημάτων σύμφωνα με τους όρους που ισχύουν για τις επιστροφές.

Μετά το πέρας 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό παραλαβής του προϊόντος, αποδέχεστε πλήρως την ποιότητα, την ποσότητα και την τιμή των εμπορευμάτων που παραλάβατε και επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές με διαφορετικά προϊόντα δεν γίνονται δεκτές.Δήμητρ